Tjänster


Vi kan erbjuda ett flertal olika lösningar för att passa er verksamhet optimalt

Hyra kopieringsmaskin

Hyra maskin

Att hyra en maskin är inte bara ekonomiskt, man är

då även alltid i framkant med tekniken

Köpa kopieringsmaskin

Köpa maskin

Önskar man köpa sin maskin, ny eller begagnad så kan man självklart

teckna serviceavtal

Serviceavtal ger smidig dokumenthantering

Serviceavtal

Serviceavtalen skräddarsyr vi efter behov och om så önskas efter uppskattad förbrukning

Förbrukningsmaterial till kontoret

Förbrukning

Vi representerar ett flertal olika varumärken och produkter, läs mer om detta nedan.

Hyra Maskin

Att hyra sin kontorsskrivare är troligtvis det vanligaste sättet för företag att hantera sina behov av utskrifter, scanning, driftsäkerhet ekonomi m.m. Med en klar och tydlig månadskostnad så har man kontroll på sina kostnader och rikserar inte att bli negativt överraskad av hastigt påkomna ökade utgifter för t ex en raparation. Månadskostnaden påverkas självklart av priset på maskinen men även avtalstid, förbrukning, "klick-kostnad". Tveka inta att fråga oss om en offert på en maskin som passar just era behov.

 

Köpa maskin

Om man önskar så kan man självklart köpa sin skrivare, oavsett storlek på skrivaren men det är onekligen vanligare att köp sker vid mindre maskiner för t ex privat bruk eller för en specifik användare på kontoret. Att köpa har såklart sina fördelar då kostnaden är tagen och inga kostnader kommer månad efter månad. Fråga oss gärna om pris på den maskin ni önskar så hjälper vi er till ett klokt köp.

 

Service avtal

Oavsett om man köper eller väljer att hyra sin produkt så kan vi verkligen rekommendera att man har ett service avtal för att få ett så enkelt och bekymmerfritt användande som möjligt. Regelbunden service och genomgång av maskinen förhindrar onödiga stopp pga slitage eller smuts då servicen gör att ev problem kan åtgärdas i god tid. Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

 

Förbrukning

Då vi representerar ett flertal olika varumärken så kan vi erbjuda förbrukningsartiklar för ett flertal olka maskiner för dokumenthantering. 

Självklart så kan vi erbjuda allt till skrivare men även för dokumentförstörare, påsar, skåp. Inbindningsmaskiner, både spiral och limbindning, omslag (fram och baksidor). Lamineringsmaskiner, film i ett stort antal storlekar. Fråga oss gärna om vi har det ni söker.