BEROS

BEROS

40 års erfarenhet av dokumenthantering

Erfarenhet ger kunskap och trygghet

Beros har sedan starten arbetat för att kunna erbjuda ett brett sortiment av "dokumenthanterare" för företag och organisationer.

Det har alltid varit vårt mål att leverera maskiner och lösningar som är driftsäkra och stabila, allt för att ni som kund skall känna att ni kan lita på maskinen och inte skall behöva påkalla service med jämna mellarum för att de inte gör som de skall.

 

Vi tror helt enkelt att om vi säger att en maskin är bra, så måste den vara det, för att ni som kund skall lita på oss och det vi säger.

Alla maskiner behöver service i någon mån och vi servar givetvis alla de maskiner som vi har levererat.

Vi erbjuder även service på maskiner som vi själva inte har sålt

 

Vilken maskin skall man välja?

Med åren så har vi lärt oss att dokumenthantering är ett stort och brett begrepp och är inte alltid så lätt att få en klar bild över när det gäller kostnader, förbrukning, kapacitet m.m.

Med det som grund så har vi sagt att ett personligt möte, där vi tillsammans tittar på behov, kapacitet, önskemål m.m. är det bästa och kanske det enda sättet att kunna erbjuda er den bästa lösningen utifrån de kriterier som kom fram på mötet.

 

Sen tycker vi att det är trevligt att veta vem det är som man har affärer med då det personliga mötet alltid ger så mycket mer än att bara skicka en offert till en röst eller mailadress.

 

Vad kan vi erbjuda er?

Vi kan erbjuda allt från den lilla enmans skrivaren i svart/vit till kompletta "Dokumenthanterare" som printar, binder/häftar, viker, kopierar, scannar, vänder, kuverterar m.m.

 

En läxa som vi lärt oss är, Det som är uppenbart och självklart för oss, behöver inte vara det för alla!

 

Kontakta oss så kommer vi förbi och tittar på de behov och önskemål som ni har och erbjuder en produkt och ett pris som passar er verksamhet.

 

Ladda ned vår GDPR policy här