Kontakta oss

Kontakt

Vi anpassar alltid produkten efter kundens behov för bästa upplevelse och ekonomi

Kort om oss

Beros Kontorsservice AB är ett företag med över 40 års erfarenhet av skrivare, printrar, kassaapparater, kvitto-skrivare, kopieringsmaskiner m.m.

 

Vi har t o m servat skrivmaskiner under åren som gått så vi har sett det mesta när det gäller att skapa, förädla, kopiera och skriva ut olika dokument.

 

Vi tyckte på ett tidigt skede att med vår butik på söder så höll vi en bra servicenivå för våra kunder men insåg inte att det i viss mån skapade problem för kunden, då de behövde "släpa" med sig varan till oss för att vi skulle ta hand om den.

 

Sedan ett antal år tillbaka så har vi insett att Ni (kunden) inte har tid att komma till oss för att få ordning på produkten.

 

Ni skall göra det ni är bra på och vi skall göra det vi är bra på för att er verksamhet skall påverkas så lite som möjligt, om det nu är så att maskinen krånglar eller behöver service.

 

Hög servicenivå och att arbeta proaktivt med förbrukning och service har visat sig vara ett mycket bra sätt att få maskinerna att må bra och inte krångla samtidigt som det ger väldigt få stopp i användandet vilket innebär att Ni som kund kan arbeta på utan stopp och krångel.

 

Att det dessutom gör att ekonomin blir bra för båda parter gör det hela ännu bättre.

Ring eller skicka ett mail till oss

   +46 8 669 50 65

   info@beroskontor.se